Sinergija

Koučing centar Sinergija će u decembru organizovati otvorene dane koučinga. Događaj je osmišljen sa idejom da spoji lepo, korisno i humano. Promovisanje koučing profesije smo prepoznali kao nešto lepo. Svi zainteresovani će dobiti jednu koučing sesiju za koju verujemo da će im biti korisna.

Takođe, Sinergija je želela da pruži podršku svojim edukantima koji su na završnom nivou edukacije. U pitanju su osobe iz biznisa sa dugogodišnjim iskustvom koje su pronašle svoj viši smisao u tome da pomažu ljudima u ličnom rastu i razvoju, zbog čega su i završile KBK edukaciju. Kroz ovaj događaj im se nudi prilika da naprave pravu sinergiju svog iskustva sa stečenim znanjem sa edukacije.

Potencijalno zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa njima i pre sesije kroz naše društvene mreže, gde ćemo objaviti njihove biografije. Kako koučing spada u pomagačku profesiju, želeli smo da ovom događaju dodamo i humanitarni ton, tako da će sva prikupljena sredstva biti donirana u humanitarne svrhe.

KO SU KANDIDATI ZA KOUČING SESIJU?

Obzirom da je koučing proces kroz koji klijent može da ostvari najbolju verziju sebe, kandidati su svi oni koji su motivisani da započnu rad na svom rastu i razvoju, da osmisle plan za realizaciju nekog svog cilja, svi oni koji imaju izazov da održe motivaciju na poslu, ispravno postave prioritete, delegiraju svoje obaveze, ojačaju svoje samopouzdanje itd. Do ostvarenja svog cilja nekada je moguće doći i sa jednom sesijom, dok su pojedini ciljevi kompleksniji i potreban je sistematičniji pristup kroz više sesija.

DA LI ZAINTERESOVANI MOGU DA NASTAVE SA KOUČINGOM?

Ideja otvorenih dana koučinga i jeste da osobe isprobaju na jednoj sesiji rad sa budućim KBK koučevima, a ukoliko im se dopadne i želeli bi da nastave sa radom, postoji mogućnost da se dogovore za svoje buduće sesije.

GDE I KADA ĆE BITI ORGANIZOVANI DANI? KAKO SE PRIJAVITI?

Otvoreni dani koučinga će biti organizovani u prostorijama koučing centra Sinergija, Svetogorska 13. Želeli smo da omogućimo što većem broju ljudi da se prijavi tako da smo birali dane vikenda, to jest 07.12, 15.12, 21.12. i 22.12.

U samoj prijavi su istaknuti datumi, tako da će svako moći da odabere odgovarajući datum za sebe. U slučaju da nema slobodnih mesta za željeni datum, kontaktiraćemo potencijalnog klijenta i ponuditi neki naredni slobodan termin.

Zainteresovani treba da popune prijavu preko društvenih mreža ili ovde na samom blogu preko ovog linka.

KAKO I GDE ZAINTERESOVANI MOGU DA DONIRAJU?

Zainteresovani mogu da doniraju kada dođu u centar na svoju sesiju.

Minimalan iznos donacije je 500 RSD, a sav prikupljeni prilog će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Post a Comment