a

Mia Popić

  /  Mia Popić

Mia Popić

Direktorka sam Sinergija centra, doktorka psiholoških nauka, psihoterapeutkinja i biznis psihološkinja. Doktorirala sam u oblasti ženskog liderstva.

U svemu što radim koristim sinergiju znanja iz koučing psihologije, psihoterapije i agilnog učenja i zato se naš centar zove baš tako – Sinergija.

Sarađivala sam sa mnogo kompanija i pomagala ljudima da se osete bolje u svojoj koži, da se ohrabre i upuste u naredno poglavlje svog života i karijere. Kompanijama su moja znanja bila korisna za razvoj biznisa, a top menadžerima, preduzetnicima, tim liderima i Scrum masterima da razviju koučing stil u vođenju ljudi. Vodim međunarodno priznate edukacije iz koučinga, na kojima mnogi pojedinci uče više o koučing psihologiji i primenjuju je u svojoj praksi.

Pripremala sam ljude na vodećim funkcijama pojedinih kompanija, kao i političare, za javne govore. U toj oblasti sam se specijalizovala za psihologiju javnog nastupa i uživam u širenju tih znanja.

Članica sam Društva psihologa, Udruženja društava psihoterapeuta Srbije i Internacionalnog udruženja za koučing psihologiju u Londonu.

Obožavam da čitam, pišem i gledam Netflix. Posebno volim serije koje istražuju psihološku pozadinu ljudskih odnosa kao što su Six Feet Under, Breaking Bad, Sopranos, Afera… kao i one koje se bave uticajem novih tehnologija na našu psihu, kao što je Black Mirror. Od svega, najviše volim da provodim vreme u prirodi, sa svojom šestogodišnjom ćerkom.

mia.popic@sinergija.org
Svetogorska 13, Beograd