Jovana Ranđelović

Jovana Randjelović

Jovana Ranđelović

Ja sam Jovana Ranđelović, po obrazovanju psihološkinja, sertifikovani kognitivno bihejvioralni kouč i sertifikovani asertivni trener, po opredeljenju HR konsultantkinja.

Veliki deo mog dosadašnjeg rada je bio usmeren na upravljanje ljudskim resursima, osmišljavanje i implementiranje HR strategija za uspešno funkcionisanje grupacije restorana. To iskustvo uvođenja nečega što liči na korporativne procese u nekorporativni sistem mi je donelo dragoceno učenje i uvide za sve dalje poslove. Vođenje koučing razgovora je uvek bilo kao trešnjica na torti.

Čvrsto sam uverena da je moguće biti istinski srećan na poslu i da to ne zavisi samo od toga dali radimo ono što volimo, nego u velikoj meri od organizacione kulture u kojoj radimo. Za to se i zalažem u radu sa organizacijama. Verujem u potencijal svake osobe sa kojom razgovaram i radim, verujem u snagu odnosa i moć empatije. To su vrednosti na kojima se zasniva moj rad.

Sve ostalo, nesigurni počeci u studentskoj organizaciji na fakultetu, dugogodišnji rad u prodaji, rad u organizacijama gde sam videla kako ne treba, stalne edukacije, konstantno čitanje, istraživanje i hronična radoznalost učinili su me samo spremnijom za svaki novi poduhvat.

A Vera, moja jednoipogodišnja ćerka, je dodatno učinila da mi entuzijazam nikada ne manjka.