Tanja Radikić

Sinergija tim Tanja Radikić

Tanja Radikić

Diplomirana ekonomistkinja i inženjerka organizacionih nauka. Posedujem SDI sertifikat, kao i sertifikat iz Kognitivno Bihejvioralnog Koučinga.

Imam preko 20 godina profesionalnog iskustva. Najveći broj godina provela sam u stranoj banci kao tim lider trenera specijalizovanih za razvoj komunikacijskih, prodajnih i pregovaračkih veština zaposlenih.

Nakon banke, uspešno sam nastavila sa konsultantskim poslom u oblasti ljudskih resursa, kreiranjem i izvođenjem trening programa za zaposlene. Radila sam sa vodećim kompanijama u zemlji. Moje šaroliko radno iskustvo daje mi mogućnost sagledavanja situacija iz različitih uglova.

Odnos sa klijentima gradim na bazi poverenja i razumevanja njihovih potreba. Svakom pristupam sa puno pažnje i kreiram programe po njihovoj meri. Moja podrška podrazumeva rad sa ključnim pojednicima na ličnom i profesionalnom razvoju, rad sa timovima na unapredjenju interne i eksterne komunikacije, podrška organizacionim promenama…

Pored svog primarnog zanimanja, više godina se bavim jogom i sertifikovani sam učitelj hatha joge. Veliki sam ljubitelj boravka u prirodi, hiking i plesa. Obožavam da organizujem putovanja po Srbiji i druženja koja bi zaokružila sve navedene aktivnosti.